Η παρουσία των εκδόσεων «Επιστύλιο» ξεκίνησε στις αρχές του 2014. Αφορμή στάθηκε η επιθυμία μας να αναδείξουμε τη δημιουργική φύση που μας χαρακτηρίζει ως Έλληνες και αποτελεί συστατικό στοιχείο του έθνους μας από το απώτατο ιστορικό του παρελθόν μέχρι και σήμερα.

Έχουμε ως σκοπό να προβάλλουμε μέσα από τις εκδόσεις μας τα ιδιαίτερα στοιχεία που έχουν χαρίσει στην Ελλάδα ξεχωριστή θέση στην υφήλιο, γιατί πιστεύουμε ακράδαντα στην διαχρονική δύναμη του ελληνικού πολιτισμού. Είτε πρόκειται για λογοτεχνία, είτε για εικαστικές τέχνες, είτε για οποιαδήποτε άλλη πτυχή του, είναι γεγονός ότι ο πολιτισμός μας αντανακλά τις αναζητήσεις ολόκληρου του σύγχρονου κόσμου του πνεύματος και έχει κερδίσει την εκτίμησή του.

Στην πορεία μας αυτή με βαθύ σεβασμό απέναντι σε κάθε δημιουργό και το έργο του, θέλουμε να προσφέρουμε όσο το δυνατόν υψηλότερου επιπέδου έντυπα χαρακτηριζόμενα από ιδιαίτερη ποιότητα και αισθητική, αξιοποιώντας στο έπακρο τα σύγχρονα μέσα παραγωγής. Αυτός πιστεύουμε ότι είναι ο καλύτερος τρόπος για να δείξουμε στο αναγνωστικό κοινό την εκτίμησή μας για την εμπιστοσύνη και την προτίμησή του.

Θέλουμε ειλικρινά να σας εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για το ενδιαφέρον που επιδεικνύετε και να σας ζητήσουμε να συμβάλλετε με τη γνώμη και τις υποδείξεις σας για τις εκδόσεις μας. Με αυτόν τον τρόπο προσβλέπουμε σε μία δυναμική και αμφίδρομη μορφή επικοινωνίας μαζί σας που θα δώσει και σε εμάς την δυνατότητα να βελτιωνόμαστε συνεχώς.

 

επιστύλιο
εκδόσεις

Κοραή 28, 16232 Βύρωνας
τηλ. 210 7629072
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.